Pirko Uncategorized Tulevaisuuden modernit autot

Tulevaisuuden modernit autotTässä on Pohjois-Pirkanmaan autojen tulevaisuus. Sieltä löytyy tie jokaiselle: hiekkapoluista nopeisiin moottoriteihin.

Pohjois-Pirkanmaa on kehittynyt johtavaksi aluekehitysalueeksi, ja täältä löytyy uusia teitä, asuinalueita ja jopa kauppakeskuksia.

Pohjois-Pirkanmaa on yksi teknologisesti edistyneimmistä autonvalmistusalueista maailmassa. Sillä on pitkä historia uusiutuvilla energialähteillä toimivien innovatiivisten autojen kehittämisessä.

Alueen ensimmäinen auto, Turku-Pori -malli, julkaistiin vuonna 1894. Samaan aikaan kehitettiin myös ensimmäinen sähköauto, jota kutsuttiin Lohja-Pori-malliksi. Pohjois-Pirkanmaan seudulla on sittemmin valmistettu yli 70 erilaista automallia ja sitä valmistetaan edelleen.

Yksi Pohjois-Pirkanmaan alueen suurimmista autoinnovaatioista on autonominen ajaminen.

Autojen tulevaisuus laajenee pidemmälle kuin mitä näemme tiellä, ja autonominen ajaminen on ollut suuri osa sitä. Vaikka kaikki ajavat omalla autollaan vasta lähiaikoina, on monia hienoja ominaisuuksia, jotka auttavat työmatkalaisia ja kaupungeissa asuvia ihmisiä.

Työskentele autoteollisuudessa älykkäiden autojen parissa

Autoteollisuus on Suomessa valtava. Tällä toimialalla on yli 100 000 työntekijää ja se tarjoaa yli miljoona työpaikkaa Pohjois-Pirkanmaalla.

Pohjois-Pirkanmaa tunnetaan autoteollisuudestaan, joka on paikallisen talouden avaintekijä.

Vuonna 2018 Northern Pirkanmaa Oy loi maailman ensimmäisen itseajavan älyauton.

Vuonna 2019 ennustetaan, että maailmanlaajuisesti myydään 3,2 miljoonaa autonomista autoa ja autojen määrä liikenteessä nousee miljardiin. Itseajavien autojen kasvava kysyntä lisää automaatiota myös muilla toimialoilla, kuten autoteollisuudessa.

Itseajavien autojen kasvava kysyntä lisää automaatiota myös muilla toimialoilla, kuten autoteollisuudessa.

Autoteollisuus ja autotekniikka ovat muuttuneet ja kehittyneet niin paljon viime vuosikymmeninä. Tekniikan kehittyessä perinteisten autojen lisäksi meillä on nyt älyautoja, jotka on varustettu kehittyneillä teknologioilla, kuten antureilla, kameroilla jne.

Pohjois-Pirkanmaa on Suomen seutu, joka tunnetaan korkean teknologian autojen, kuten Volvon ja Saabin, tuotannosta. Siellä on myös yrityksiä, kuten Continental Automotive Systems (CAS), joka toimittaa osia kaikille neljälle suurimmalle autonvalmistajalle.